معاون بهداشتی دانشگاه گفت :غرق شدگی یکی از ۱۰ علت اصلی مرگ افراد ۱ تا ۲۴ ساله بوده و کودکان و نوجوانان بدلیل عدم آگاهی و نداشتن مهارت کافی در معرض خطر بالاتری قرار دارند، به گونه ای که غرق شدگی چهارمین رتبه مرگ در کودکان ۱ تا ۱۴ سال می باشد.
دکتر شکیبا
به مناسبت
روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی
(
۲۵ جولای هر سال مصادف با ۴ مرداد ماه)
در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با عنوان اینکه
بیش از ۹۰ درصد مرگ و میر ناشی از غرق شدگی در کشورهای کم درآمد و متوسط اتفاق می افتد گفت:
جهت حفاظت از نسل های آینده و پاسداری از سیاست های جوانی جمعیت توجه به این مهم بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی یادآور شد:با توجه به وجود رودخانه های متعدد و منابع آبی موجود در استان کرمانشاه و از طرفی گرمای شدید هوا، استفاده شهروندان از منابع آبی بخصوص سرابها، رودخانه ها و دریاچه سدها را اجتناب ناپذیر نموده که متاسفانه در روزهای اخیر شاهد مرگ تعدادی از همشهریان در اثر غرق شدگی بوده ایم.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه مرگ های ناشی از غرق شدگی قابل پیشگیری است به هم استانی های عزیز توصیه کرد: هرگز کودک خود را تنها یا تحت مراقبت کودک دیگری در آب یا اطراف آن رها نکنید، برای آموزش شنا به کودکان خود اقدام کرده، حتما در مکان هایی اقدام به شنا کنید که نجات غریق و تجهیزات کافی در دسترس باشد.
وی تاکید کرد: به علائم هشدار دهنده، اطلاعیه های رهاسازی آب و سیلاب و همچنین شرایط آب و هوایی توجه نمایید و هرگز شب ها در مکان های آبی پرخطر شنا نکنید.
دکتر شکیبا گفت: اگر هنگام شنا احساس گرفتگی در عضله داشتید فورا از آب خارج شوید، و قبل از شنا از مصرف الکل، مواد روان گردان و داروهای خواب آور جدا” اجتناب کنید.
وی یادآور شد :در استان کرمانشاه به دلیل دارا بودن سراب ها، استخرهای کشاورزی، استخرهای ورزشی و رودخانه های متعدد هر ساله مواردی از غرق شدگی رخ می دهد بنابراین اطلاع رسانی به مردم در خصوص پیشگیری از غرق شدگی و آگاهی از روش های احیا پایه بسیار ضروری است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید