به گزارش وبدا، دکتر مهشید چایچی، در بازدید از غرفه دفتر طب ایرانی و مکمل در نمایشگاه گردشگری، این حوزه را فرصتی مغتنم برای رونق اقتصادی و ارتقای سلامت جامعه دانست و با بیان اینکه طب ایرانی و مکمل با قدمت چند هزار ساله، پشتوانه غنی علمی و فرهنگی دارد، گفت: طب ایرانی علاوه بر گردشگری پزشکی ظرفیت وسیع تری در حوزه گردشگری تندرستی دارد که علاوه بر بیماران برای سایر افراد نیز می تواند جذاب باشد.
سرپرست توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: منظور از گردشگری تندرستی به کارگیری آموزه های طب ایرانی در زمینه خوراک، اقلیم، روش های پیشگیری از بیماری مانند ماساژ و بادکش و آب های معدنی و حمام های سنتی است.
دکتر چایچی با اشاره به استقبال گسترده از غرفه دفتر طب ایرانی و مکمل در نمایشگاه بین المللی گردشگری، اظهار کرد: این استقبال نشان دهنده تمایل مردم به استفاده از روش های درمانی سنتی و مکمل در کنار طب رایج است.
وی با تأکید بر ضرورت برنامه ریزی و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری طب ایرانی و مکمل، خاطرنشان کرد: توسعه این حوزه می تواند به رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال، ارتقای سطح سلامت جامعه و معرفی فرهنگ و تمدن ایران به جهانیان کمک کند.
سرپرست توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل در پایان، از فعالان بخش خصوصی و دولتی دعوت کرد تا با مشارکت در این حوزه، در توسعه گردشگری طب ایرانی و مکمل و بهرهمندی از مزایای آن سهیم باشند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید