به گزارش وبدا، دکتر گل بشیرزاده، مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی و عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار، در خصوص اهمیت این نوع جلبکها، اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می روند.
وی افزود : باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک ها برای بررسی های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.
دکتر گل بشیر زاده همچنین تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و سایر موارد، بر پایه جلبکهای دریایی در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکدهها و دانشگاه های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید