وبدا؛ مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد طی چندماه اخیر در ارزیابی شاخص های مرتبط با اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، جزو دانشگاه های برتر کشور قرار گرفته است.
به گزارش وبدا، دکتر حامد مصلحی در سفر به چهارمحال و بختیاری و پایش دوره ای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع گفت: این برنامه بمنظور ارتقا سطح بهداشت با پیشگیریهای ۵گانه، طی یک سال و نیم اخیر بصورت سراسری در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر کشور به اجرا درآمده است.
وی افزود: هم اکنون ۲۷ میلیون ایرانی تحت پوشش برنامه سلامت خانواده وزارت بهداشت قرار دارند که از این تعداد ۴۰۰ هزار نفر در استان چهارمحال و بختیاری است.
دکتر مصلحی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات جناب آقای دکتر صالحی فرد معاون بهداشت و رییس مرکز بهداشت استان و همکاران ایشان افزود: در سومین دوره پایش و ارزیابی اجرای این برنامه در چهارمحال و بختیاری، این استان علاوه بر پیشرفت قابل توجه در شاخص های مختلف طی چندماه اخیر، در برنامه صیانت از جمعیت و خانواده نیز شاهد رشد و افزایش شاخص باروری کلی (TFR) بوده است.
وی اضافه کرد: به طوری که طی ماه های اخیر با توقف شیب کاهشی، شاخص سلامت باروری در استان چهارمحال و بختیاری ۱.۲ درصد افزایش یافته است.
آغاز بازنویسی برنامه سلامت روان در کشور
مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در ادامه همچنین از آغاز بازنویسی برنامه سلامت روان مبتنی بر مسائل روز و نیاز جامعه در کشور خبر داد و گفت : این برنامه در مراحل پایانی ادغام قرار دارد.
دکتر مصلحی افزود: یکی از سیاست های وزارت بهداشت طی چندسال اخیر راه اندازی مراکز سراج به منظور خدمات دهی رایگان به افراد در معرض خطر و پرخطر با حضور روانپزشک، روان شناس و مددکار اجتماعی، برای مقابله با بیماری های روانی و ارتقا سلامت روان جامعه بوده است.
وی اضافه کرد: در استان چهارمحال و بختیاری اولین مرکز سراج در فارسان راه اندازی و دومین مرکز نیز در لردگان ایجاد خواهد شد.
گفتنی است؛ هم اکنون بیش از ۱۵۰ نفر از خدمات مرکز سراج(سلامت روانی اجتماعی) فارسان در استان چهارمحال و بختیاری بهره مند هستند.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید