به گزارش وبدا، دکتر یونس پناهی، با اعلام این خبر، افزود: نظام های رتبه بندی بین المللی معتبر به عنوان ابزارهای مهم برای ارزیابی و مقایسه عملکرد دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهانی شناخته شده اند.
وی ادامه داد: این نظام ها با بهره گیری از معیارهای مختلفی مانند کیفیت آموزش، پژوهش و اعتبار بین المللی، به دانشگاهها کمک می کنند تا جایگاه خود را در میان رقبای جهانی شناسایی کرده و به بهبود کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی خود بپردازند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت عنوان کرد که درحال حاضر این نظام ها به مرجعی برای تعیین سطح اعتبار دانشگاهها در سطح بینالمللی و منطقهای تبدیل شدهاند. حضور موثر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نظامهای معتبر رتبه بندی در سطح جهانی و بهره برداری هوشمندانه از آنها به افزایش درآمدها، ارتقای سطح علمی و فناوری، افزایش شهرت و توسعه تعاملات بینالمللی و اعضای هیات علمی خواهد انجامید.
افزایش 25 درصدی حضور دانشگاه های علوم پزشکی کشور در نظام رتبه بندی جهانی
دکتر پناهی خاطرنشان کرد: در جدیدترین رتبه بندی تایمز جهانی سال 2025 تعداد 30 دانشگاه علوم پزشکی حضور یافته اند که نسبت به سال 2024 که 24 دانشگاه از کشورمان حضور داشتند، 6 دانشگاه علوم پزشکی نیز به این نظام رتبه بندی اضافه شده و رشد 25 درصدی داشته است.
وی در توضیح رتبه دانشگاه های علوم پزشکی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با رتبه 500-401 رتبه اول را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب کرده است که این رتبه زیر 500 بسیار باارزش است. دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه 600-501 رتبه دوم و تعداد 11 دانشگاه علوم پزشکی شامل، البرز، بابل، بقیه الله، ایران، کردستان، لرستان، مازندران، قزوین، شهید بهشتی، تبریز، ارومیه، با کسب رتبه 601-800 در رتبه سوم قرار گرفته اند. دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین امتیاز را در زیرمعیار آموزش یا محیط یادگیری در کل کشور به دست آورده است.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید