به گزارش خبرگزاری مهر، امیر تقی زاده اظهار کرد: سه نوع افراد، اعم از آدمهای احساسی و هیجانی، افرادی که دارای خلأهایی در زندگی هستند و افراد دارای دغدغههای اجتماعی برای تشکیل سازمانهای مردم نهاد و فعالیتهای مدنی اقدام میکنند.
وی با اشاره به اینکه فقط کسانی که دارای دغدغه اجتماعی هستند در فعالیت سمنها، پای کار می آیند، افزود: مددکاران اجتماعی، دبیران و مدرسان و مشاوران مراکز مشاوره ازدواج و خانواده، در حوزه مسائل اجتماعی از جمله کودکان کار، خشونت و سالمندی ورود پیدا میکنند.
تقی زاده ادامه داد: از این رو همایش ۲ روزه بررسی ازدواج، خانواده و سلامت اجتماعی با ابعاد سلامت روانی کودکان و نوجوانان کار و خیابانی، با حمایت معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و با همکاری مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تبریز و مؤسسه نسیم امیدبخش خرم زندگی در حال برگزاری است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه هدف ما از برگزاری این همایشها، تربیت گروه مرجعی برای انجام مداخلات اجتماعی است، گفت: امیدوارم این همایش، سرآغازی برای ادامه فعالیتهای ما در در برگزاری همایشها با موضوعات خودکشی، خشونت، سالمندی و گرایش به مصرف الکل و مواد مخدر باشد.
تقی زاده خاطرنشان کرد: جایگاه واقعی مددکاری اجتماعی به عنوان یکی از گروههای مهم و حساس برای مداخلات اجتماعی نه در قوانین و نه در دستگاههای دولتی تعریف نشده است و امید است، برگزاری این همایشها نقطه شروعی برای این امر باشد که مددکاران اجتماعی میتوانند تأثیرات به سزایی در جامعه داشته باشند.
رئیس کارگروه کودکان کار و خیابان شورای اجتماعی وزارت کشور نیز در همایش تخصصی بررسی ازدواج، خانواده و سلامت اجتماعی با ابعاد سلامت روانی کودکان و نوجوانان کار و خیابانی با اشاره به اینکه قانون حمایت از اطفال و نوجوانان جزو قوانین مترقی است، بیان کرد: آئین نامه اجرایی این قانون که وظایف دستگاههاست سال ۱۴۰۰ ابلاغ شده است.
حجت الاسلام مهدی ملکی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی از دغدغههای مقام معظم رهبری است، عنوان کرد: بنابر تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی آسیبهای اجتماعی یکی از اولویتهایی است که مسئولان باید با کار فوق العاده شبانهروزی در راستای مقابله با آن تلاش کنند.
وی با اشاره به اینکه قانون حمایت از اطفال و نوجوانان جزو قوانین مترقی است، تصریح کرد: آئین نامه اجرایی این قانون که وظایف دستگاههاست سال ۱۴۰۰ ابلاغ شده است.
رئیس کارگروه کودکان کار و خیابان شورای اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی از دغدغههای مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است، عنوان کرد: بنابر تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی آسیبهای اجتماعی یکی از اولویتهایی است که مسئولان باید با کار فوق العاده شبانهروزی در راستای مقابله با آن تلاش کنند.
وی بر توجه به ظرفیتهای مردمی در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی تأکید کرد و گفت: نیازمند نهضت سلامت اجتماعی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی هستیم لذا در این مسیر باید ظرفیتهای مردمی و همه دستگاههای اجرایی به کمک بیایند.
گفتنی است، همایش تخصصی ۲ روزه بررسی ازدواج، خانواده و سلامت اجتماعی با ابعاد سلامت روانی کودکان و نوجوانان و جوانان با حضور اساتید حوزههای مددکاری اجتماعی، روانشناسی، جامعه شناسی و حقوق و با حضور حجت الاسلام ملکی، مسئول کارگروه کودکان کار خیابان شورای اجتماعی کشور، ۱۸ و ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز در حال برگزاری است و در پایان این همایش به شرکت کنندگان گواهینامه اعطا میشود.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید