به گزارش وبدا, دکتر یونس پناهی در هفدهمین کنگره بینالمللی سرطان سینه که در بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد، گفت: از مهمترین ارکان مدنظر حوزه پژوهش باید اصلاح نگرشها در جهت پیشبرد تحقیقات با نگرش پیشبینانه باشد.
وی با بیان تهدیدات امروزه نظام سلامت کشور و ضرورت انجام تحقیقات هدفمند تاکید کرد: باید نیازهای آتی جامعه را از طریق آیندهپژوهی و آیندهنگاری ترسیم کنیم.
دکتر پناهی بیان کرد: در درمان و تشخیص سرطانها و مهندسی بافت اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که باید آنها را با جدیت دنبال نماییم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ضمن تأکید بر اهمیت تولید علم افزود: علم و دستاوردهای علمی بایستی بالغ شوند؛ یع علم است که باید در راستای افزایش شتاب تولید علم همگی تلاش کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری ضمن اشاره به جایگاه دسترسی به نتایج پژوهش گفت: از جمله اقدامات ما ترجمان دانش است که با استفاده از آن میتوان نتایج بهدستآمده از تحقیقات را به زبان ساده و قابلدرک ارائه داد.
دکتر پناهی با اشاره به جایگاه تولید مقالات در درمان بیماری سرطان افزود: باید تحقیقات با هدف شناخت روشهای درمانی جدید که در تشخیص اولیه، ریشهکنی و کمکردن هزینههای بیماری اهمیت دارند، انجام شوند.
وی در حاشیه هفدهمین کنگره بینالمللی سرطان سینه از نمایشگاه دستاوردها و محصولات در زمینه سرطان پستان بازدید کرد.
گفتنی است هفدهمین کنگره بینالمللی سرطان سینه با محورهای پیشگیری و غربالگری، بیولوژی مولکولی و ژنتیک، اپیدمیولوژی، روشها و درمانهای نوین، درمانهای بیوالکتریال و ژندرمانی، جراحیهای آنکوپلاستی و بازسازیهای زیبایی از 9 اسفند آغاز و تا 11 اسفندماه ادامه دارد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید