سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در همایش تجلیل خانواده های اهدا کننده عضو ضمن عرض تبریک و خوش آمد به میهمانان گفت: نیشابور در سال های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ رتبه های اول تا چهارم و در سال ۱۴۰۲ رتبه یک کشوری در اهدای عضو را داشته است که این نشان دهنده خیرخواهی مردم نیشابور بزرگ است.
دکتر مجدی گفت: هر فردی که اهدای عضو می کند می تواند به یک الی ۸ نفر زندگی ببخشد. نیشابور در سال گذشته ۲۲ مورد اهدای عضو داشت. به همین منظور این مراسم برای تجلیل و تقدیر از عزیزانی برگزار شده که باعث شده اند عضوی یا اعضایی از عزیزانشان اهدا شود و حیات در دیگران استمرار یابد که برای آن عزیزان از درگاه خداوند متعال آمرزش و مغفرت و برای خانواده های آنان که باعث تحقق این اتفاق بزرگ شدند آرزوی سلامتی و توفیق داریم.
وی در خصوص چرایی انجام اهدای عضو گفت باید چند واقعیت رو باید در نظر داشته باشیم و افزود: باید بدانیم غیر از ذات باری تعالی همه ما خواهیم مرد. یکسری از افراد پیش از مرگ کامل وارد مرحله ای به نام مرگ مفزی می شوند و دیگر اعضای آنها قابل پیوند به دیگران افراد خواهد بود. همچنین در کشور ما امکان انجام عمل پیوند هست و در حال حاضر به جایگاهی رسیده ایم که عمل های پیچیده جراحی در کشور قابل انجام و کشورمان به عنوان یک الگو مطرح است.
دکتر مجدی در ادامه با بیان اینکه اهدای عضو یک تجارت با سود بسیار است ادامه داد: بنابراین با توجه به امکان پایین برگشت به زندگی افرادی که دچار سکته مغزی می شوند و امکان انجام عمل های پیوند عضو در کشور، تیم های اهدای عضو در سراسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور با خانواده بیمار وارد مذاکره می شوند و در صورت موافقت خانواده های این عزیزان فرایند آغاز و پیوند صورت می گیرد.
شایان ذکر است این مراسم با حضور خانواده های جانبخشان، امام جمعه معزز شهرستان نیشابور، دکتر علیرضایی مدیر کل پیوند اعضا و دکتر ادبی مشاور فنی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور و دیگر مسئولان و مدیران عالی رتبه نیشابور بزرگ، جمعی از خیرین نیک اندیش سلامت و اصحاب رسانه روز پنجشنبه، ۲۷ اردیبهشت برگزار شد.
💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید