0

۲۳ سال فعالیت قرآنی توسط بانوی کاشمری

۲۳ سال فعالیت قرآنی توسط بانوی کاشمری
بازدید 100

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اسلام اهمیت زیادی برای یادگیری و تعلیم قائل شده و هر علمی که برای دنیا و یا آخرت انسان‌ها مفید باشد. از جمله موضوعاتی که یادگیری آن در کلام اهل بیت (ع) سفارش شده، یادگیری و یاد دادن قرآن است.
قرآن برترین و ماندگارترین اثر آسمانی و جاودانه‌ترین پیامی است که خداوند برای هدایت بشر بر قلب شریف‌ترین بنده خویش محمد ابن عبدالله (ص) نازل کرد.
گرچه این کتاب آسمانی خود را به عنوان شفا و رحمت برای مؤمنین معرفی می‌فرماید و می‌گوید: «وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِین»، اما پیام‌های حیات بخش آن، جان هر تشنه ای را سیراب کرده و از سر لطف آن، هر حقیقت جویی را متوجه خود می‌سازد.
بدون شک حفظ و یادگیری قرآن تأثیر بسیار مثبتی در رشد ابعاد مختلف زندگی داشته و مسیر بندگی را روشن و هموار می‌کند.
در ماه ضیافت الهی که درهای نعمتش بر روی مؤمنان باز و یکی دیگر از سفره‌هایی که خداوند برای همه گسترده است و با بهره مندی از آن به کمال معنوی دست می‌یابیم قرآن کریم است.
هرکس در طول زندگی خود از قرآن و اهل بیت که دو یادگار ارزشمند و مهم پیامبر (ص) است استفاده می‌کند، گرچه باید تلاش کنیم این مهم در همه ابعاد مختلف زندگی ما قرار گیرد و ضمن آشنایی بیشتر با قرآن و انس با آن به دستورات قرآن نیز عمل کنیم؛ بزرگوارانی در جامعه هستند که برای عمل به قرآن، آن را حفظ می‌کنند و به دیگران برای داشتن یک زندگی بر اساس مبانی قرآنی و حدیثی که از پیامبر (ص) و اهل بیت به ما رسیده است آموزش می‌دهند.
در همین رابطه با یکی از فعالان قرآنی، «سیده فاطمه حسینی» که هم اکنون ۴۵ سالگی زندگی خود را سپری می‌کند، به گفت‌وگو پرداخته‌ایم. حسینی در شهر کاشمر زندگی می‌کند ولی متولد یکی از روستاهای شهرستان خلیل آباد است.
«سیده فاطمه حسینی»، حافظ قرآن گفت: پیدا کردن راه روشن و مسیر مشخص در کنار اخلاق و رفتار متفاوت از سایر افراد جامعه از جمله آثار دنیوی و دینی قرآن کریم است.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در خانواده‌ای مذهبی بزرگ شدم، پدر و مادرم بهترین مشوقان من بودند که توانستم بهتر از دیگران در عرصه قرآنی و حفظ قرآن موفق باشم.
وی با بیان اینکه از دوران کودکی و تحصیل دنبال فعالیت‌های قرآنی بودم، گفت: علاقه زیادی به کارهای قرآنی داشتم و در این راه پدرم مشوق من بودند؛ علاقه زیادی برای نماز، قرآن و کارهای مذهبی در من ایجاد شده بود و با حمایت‌های پدرم که در دوران دبیرستان من به اوج رسید توانستم فعالیت‌های قرآنی پررنگ‌تری داشته باشم.
با حمایت خانواده حافظ قرآن شدم
این حافظ ۴۵ ساله قرآن کریم، کسب رتبه‌های خوب با گروه تواشیح مدرسه را از جمله موفقیت‌های دوران تحصیلی خود بیان و ابراز کرد: از سال ۱۳۷۵ و کلاس چهارم دبیرستان بود که پس از آشنایی با کلاس‌های حفظ قرآن مهد حضرت زینب (س) در کاشمر، حفظ قرآن را به صورت رسمی شروع کردم.
حسینی با بیان اینکه در سال ۱۳۸۰ موفق به حفظ کامل قرآن شدم، گفت: در رشته حفظ قرآن علاوه بر رتبه‌های شهرستانی موفق شدم در حفظ ۱۰ جز که معادل درجه ۵ است را از سازمان تبلیغات اسلامی کسب کنم؛ همچنین رتبه اول رشته حفظ ۱۰ جز قرآن مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی را کسب کردم و پس از آن نیز در رشته‌های حفظ ۲۹ و ۳۰ جز قرآن نیز توانستم مقام اول مسابقات استان را به دست آورم.
وی با اشاره به اینکه با کمک خداوند توانستم مدرک حفظ کل قرآن را از مهد قرآن تهران کسب کنم، تصریح کرد: پس از اینکه حفظ کامل قرآن را به اتمام رساندم به عنوان مربی کارم را در مهد قرآن حضرت زینب (س) برای آموزش به علاقه مندان به حفظ قرآن شروع کردم.
حسینی که حالا ۲۳ سال است که به عنوان مربی قرآن فعالیت دارد، گفت: در مدرسه علاوه بر آماده سازی دانش آموزان برای شرکت در مسابقات قرآن و عترت در زمینه ارائه آموزش‌های تخصصی قرآن نیز خدمت می‌کنم.
این بانوی فعال قرآنی ادامه داد: از سال ۱۳۸۰ که حفظ کل قرآن را به پایان رساندم در روستای سعدالدین شهرستان خلیل آباد کلاس‌های آموزش حفظ قرآن را شروع کردم و برای فرزندان این روستا روخوانی و حفظ قرآن تدریس می‌کنم؛ گرچه در این مدت در روستاهای همجوار همچون روستای تکمار و مهدی آباد کلاس‌های آموزش قرآن داشتم ولی به خاطر مشکلاتی که در رفت و آمد برای حضور در این روستاها داشتم نتوانستم آموزش قرآن را در آنجا ادامه دهم.
برگزاری کلاس‌های قرانی در روستاهای کاشمر
حسینی با اشاره به اینکه مردم روستای سعدالدین زمینی را برای فعالیت‌های قرآنی اهدا کردند، افزود: ساخت مرکز قرآنی روستای سعدالدین توسط خود مردم انجام گرفت تا فعالیت خود را زیر نظر مهد قرآن حضرت زینب (س) کاشمر آغاز کند.
وی با بیان اینکه هم اکنون کلاس‌های حفظ قرآن و فعالیت‌های قرآنی برای دانش‌آموزان مقاطع پیش دبستانی و ابتدایی روستای سعدالدین در حال انجام است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این دانش‌آموزان، بانوان علاقه‌مند به حفظ و روخوانی نیز از آموزش‌های این مرکز استفاده می‌کنند و افرادی که موفق به حفظ قرآن می‌شوند کار تدریس در این مرکز را شروع می‌کنند.
حسینی با تأکید بر اینکه اگر امکانات در روستاها باشد استقبال خوبی از کلاس‌های قرآنی انجام می‌گیرد، گفت: قرآن در زندگی ما انسان‌ها آثار و برکات زیادی دارد که من خودم این امر را درک کرده‌ام؛ پیدا کردن راه روشن و مسیر مشخص در کنار اخلاق و رفتار متفاوت از سایر افراد جامعه از جمله آثار دنیوی و دینی قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه قدردان خداوند متعال بخاطر این نعمت هستم گفت: باید از استادم خانم زهرا عاصمی و دوستانم در مهد قرآن حضرت زینب (س) که همراهم بودم، پدر و مادرم که مشوقم بودند و همسرم که با داشتن فرزند کوچک همیشه یاری‌گرم بودند و برای موفقیت من هیچ کوتاهی در این مسیر نداشتند تشکر کنم.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *