0

شرایط آذربایجان‌شرقی در حوزه جمعیت متاسفانه ناگوار است

شرایط آذربایجان‌شرقی در حوزه جمعیت متاسفانه ناگوار است
بازدید 31

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان، گفت: همه باید با تمام امکانات بسیج شویم تا سیاست غلط کاهش نسل را که حاصل سال‌ها کار فرهنگی بود، اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه شرایط استان ما در حوزه جمعیت متأسفانه ناگوار است، افزود: در ده سال گذشته آمار فوتی و طلاق متأسفانه افزایشی و آمار ازدواج و فرزندآوری پایین بوده است.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: به منظور پیشبرد اهداف جوانی جمعیت سه رکن قانون گذاری، ساختار تشکیلاتی و کار فرهنگی لازم است که خوشبختانه در حوزه قانون گذاری قوانین خوبی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و خلاء قانونی نداریم.
وی خاطرنشان کرد: قرارگاهی موسوم به ستاد حمایت از خانواده و جمعیت نیز برای پیگیری و اجرای این قوانین تشکیل شده و در حال فعالیت است؛ اما مهم‌ترین مسئله انجام کار فرهنگی فاخر و میدانی است که اعتقاد و باور مردم را در بحث آسیب‌های کاهش جمعیت تقویت کند.
رحمتی افزود: ساختار تشکیلاتی و قانون به تنهایی جوابگوی حل مسئله جمعیت و فرزندآوری نیست و مسئله مهم‌تر فرهنگ سازی است؛ لذا مسئولان امر باید با دغدغه فرهنگ سازی به موضوع توجه کنند.
وی با بیان اینکه، مسئله جمعیت و فرزندآوری به کمک خود مردم و گروه‌های مرجع حل شدنی است، افزود: دستگاه‌های متولی امور کار فرهنگی جهادی و شبانه‌روزی لازمه تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص جوانی جمعیت است
استاندار آذربایجان شرقی بر انجام اقدامات فرهنگی و اقناعی شبانه‌روزی و جهادی گروه های مرجع و مدیران در خصوص تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای جوانی جمعیت و خانواده تاکید کرد.
مالک رحمتی در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان گفت: همه باید با تمام امکانات بسیج شویم تا این سیاست غلط کاهش نسل را که حاصل سال‌ها کار فرهنگی بود، اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه شرایط استان ما در حوزه جمعیت متأسفانه ناگوار است افزود: در ده سال گذشته آمار فوتی و طلاق متأسفانه افزایشی بوده است و آمار ازدواج و فرزندآوری پایین!
استاندار آذربایجان شرقی گفت: به منظور پیشبرد اهداف جوانی جمعیت سه رکن قانون گذاری، ساختار تشکیلاتی و کار فرهنگی لازم است که خوشبختانه در حوزه قانون گذاری قوانین خوبی برای حمایت از جوانی جمعیت به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و خوشبختانه خلأ قانونی نداریم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: قرارگاهی موسوم به ستاد حمایت از خانواده و جمعیت نیز برای پیگیری و اجرای قوانین حوزه جوانی جمعیت و خانواده تشکیل شده و در حال فعالیت است اما مهمترین مسئله انجام کار فرهنگی فاخر کف میدانی است که اعتقاد و باور مردم را در بحث آسیب‌های کاهش جمعیت اقناع کند.
رحمتی افزود: ساختار تشکیلاتی و قانون تنها جوابگوی حل مسئله جمعیت و فرزندآوری نیست و مسئله مهم‌تر فرهنگ سازی است؛ لذا مسئولان امر باید با دغدغه فرهنگ سازی به موضوع توجه کنند.
وی با بیان اینکه مسئله جمعیت و فرزندآوری به کمک خود مردم و گروه‌های مرجع حل شدنی است، افزود: دستگاه‌های متولی امور فرهنگی می‌بایست با ساماندهی گروه‌های مرجع، فعالان فرهنگی و تشکل‌های مردمی که در کف میدان فعالیت دارند، از آنها در جهت اثرگذاری حمایت کنند.
وی در پایان تاکید کرد: جلسات ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان ماهانه و به صورت منظم باید برگزار شود و می‌بایست تمام دستگاه‌های عضو، برنامه اجرایی و عملیاتی داشته باشند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم ایران مدیکال منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *